6 Redenen Om Vroeg Skilessen Te Boeken Voor 2024

De lente is in volle gang, en maart heeft in de populaire skioorden in de Alpen de beste sneeuw van het hele seizoen opgeleverd.

Nu we april ingaan, is het een goed moment om uw lessen voor volgend jaar te boeken. We hebben al enorme belangstelling ontvangen en dringen er bij huidige en toekomstige klanten op aan om vooruit te boeken om teleurstelling te voorkomen.

Hier zijn zes redenen waarom u uw skilessen vooraf zou moeten boeken:

1. Krijg de eerste keus – kies uw favoriete instructeurs


Onze best beoordeelde instructeurs en gerenommeerde skischolen zijn altijd als eerste volgeboekt. Hoewel al onze instructeurs volledig gecertificeerd en zeer ervaren zijn, heeft elke instructeur specifieke expertise in het lesgeven aan kinderen en volwassenen, gidsen, toerskiën of off-piste. Door vooraf te boeken, krijgt u als eerste de instructeur die bij uw wensen en behoeften past. Dit geldt vooral wanneer u op populaire data reist (Kerstmis, Halfjaar, enz.).

2. Boek uw voorkeurstijden


Geeft u de voorkeur aan lessen in de ochtend, zodat u ’s middags tijd hebt om uitgebreid te lunchen en te ontspannen? Of houdt u van een rustige ochtend, met een uitgebreid ontbijt en een wandeling door de stad voordat u aan uw middaglessen begint. Wat uw voorkeur ook is, door uw ervaringen op voorhand te boeken, krijgt u gegarandeerd uw eerste keuze.

3. Krijg de beste aanbiedingen


Onze skileraren en skischolen beginnen hun prijzen voor volgend seizoen bekend te maken. Wees vroeg op de hoogte, geef jezelf de tijd om te shoppen en beslis wat de beste keuze is voor jouw behoeften en budget. Als je het tot het laatste moment uitstelt, kun je met de duurdere opties blijven zitten.

4. Boek nu – betaal later


Wist u dat SkiBro ook “Boek Nu – Betaal Later” opties biedt op alle lessen en activiteiten, naast gratis annulering? Dat betekent dat u nu uw plek kunt reserveren, zonder geld vast te leggen, om er zeker van te zijn dat u krijgt wat u wilt, zonder het risico dat uw gekozen activiteit uitverkocht raakt!

5. Flexibele annuleringsvoorwaarden


Als u bang bent dat u zich op het laatste moment bedenkt, geen nood! SkiBro’s annuleringsvoorwaarden zijn gratis en zonder vragen tot 14 dagen voor het begin van uw boeking. Van 14 tot 7 dagen voor de boeking wordt 50% van de totale lesprijs in rekening gebracht. Binnen zeven dagen voor de boeking geeft annulering geen recht op terugbetaling.

6. Gemoedsrust


Skireizen vergen veel planning en denkwerk. In de wetenschap dat uw skilessen geboekt en verzekerd zijn, kunt u zich geruststellen. Een ding minder om u zorgen over te maken en meer tijd om enthousiast te zijn over uw komende reis!

Hulp nodig bij het vinden van de perfecte instructeur, gids of skischool? Onze Skispecialisten zijn 7 dagen per week beschikbaar voor advies en hulp bij het boeken. Contacteer hen via e-mail hier, of bel ons op +33757597385.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *